شما باید توانگری را نخست در ذهن ببینید - رندی گیج - کتاب صوتی 7 قانون توانگری
شما باید توانگری را نخست در ذهن ببینید
رندی گیج
کتاب صوتی 7 قانون توانگری
توانگری، مانند دیگر شکلهای موفقیت، نخست در ذهن آفریده میشود. وقتی خواستۀ خود را در ذهن تصور میکنید، در واقع مشغول برنامهریزی ضمیر ناخودآگاهتان هستید که به آن خواسته صورت مادی ببخشد.
یکی از دلایلی که در پایان هر فصل، جملات تأکیدی میآورم این است که آنها به برنامهریزی ضمیر ناخودآگاه کمک میکنند. من با کارت اهداف، استفاده از عبارتهای مثبت در برنامۀ روزانه یا حتی یادداشتهای چسبانِ حاوی جملات تأکیدی که روی فرمان خودرو، آینه یا یخچال میچسبانند، موافق هستم. وقتی شما این یادآوریها را میبینید، به خواستهای که درصدد تحقق آن هستید، میاندیشید؛ احساسی تولید میشود که این احساس باعث تثبیت آن فکر در ضمیر ناخودآگاهتان میشود. هر چه احساس بیشتری درگیر باشد، تصویر داخل ذهن شفافتر مینماید؛ و هر چه تصویر برای شما شفافتر باشد، زودتر به آن خواهید رسید.
دوستم ریچارد برووک تمرینی را در سمینارهایش به کار میبرد. او از شرکتکنندگان میخواهد که فیلمنامهای از یک روز ایدهآل خود بنویسند. بدین ترتیب، به آینده نگاه کرده و روزی را میبینید که شرکت خود را تأسیس کردهاید، به درآمد یک میلیونی رسیدهاید، یا رستوران جدیدی باز کردهاید. شما به یک نوشتۀ دقیق و ترغیبگر از یک روز ایدهآل نیاز دارید. یادتان باشد همۀ احساسات خود را درگیر کنید تا این روز را تا حد امکان واقعی جلوه دهید. باید آن را ببینید، بشنوید، مزه کنید، ببویید، لمس کنید و احساس کنید. این هنگام است که توانگری را نخست در ذهن و قلب خود تجربه میکنید و بعد عملاً در جهان مادی به آن میرسید.
این فیلمنامه را به کسی نشان ندهید، به جز آنهایی که مشوق و حامی اصلی شما هستند. آن را تنها با کسانی در میان بگذارید که در مسیر موفقیت یار و مشکلگشای شما هستند. این فیلمنامه را همیشه همراه خود داشته باشید. هر وقت که پنج دقیقه وقت آزاد یافتید، فیلمنامه را بخوانید. هرگاه در طول روز زیر فشارها احساس ضعف و ناامیدی کردید، در را ببندید، تلفن را برای پنج دقیقه از پریز بکشید و بنشینید و فیلمنامهتان را بخوانید. این کار روانتان را آرام و ذهنتان را متمرکز بر روی هدف خواهد کرد و برنامهریزی مثبت درون ضمیر ناخودآگاهتان را تقویت خواهد نمود. این یک روش بسیار مؤثر در رسیدن به هدف است. یک راه دیگری هم هست؛ تابلوی رؤیا.
این کار خیلی لذت دارد و خیلی هم در تحقق توانگری مؤثراست. این یکی از درسهایی بود که از کتاب کاترین پاندر، «قوانین پویای توانگری»، گرفتم. خیلی برای من مفید بود. این گونه عمل کنید: یک ورق بزرگ مقوایی تهیه کنید. آن را پر از عکس، جملات تأکیدی و خواستههای دیگری میکنید که میخواهید به آنها برسید. من دوست دارم تابلوی خودم را بخشبندی کنم؛ بخش شغلی، معنوی، خانوادگی و غیره. بعد در هر بخش یک چیزی به نمایندگی از خواستۀ خود قرار میدهید. پس دو هفته قبل از این که این کار را بکنید، به جمعآوری مجلات، بروشورها و مطالب دیگری که مربوط به سرگرمیها و علائق شما میشوند، بپردازید. فرض میگیریم دوست دارید گیتار یاد بگیرید.