کتاب های صوتی استاد شهید مرتضی مطهری
با هدف عرضه آثار استاد شهید مرتضی مطهری در قالبهای جدید و کارآمد و امکان بهرهگیری آسانتر مخاطبان از آثار استاد و همچنین صرفهجویی و استفاده بهینه از زمان تولید متن صوتی یا به عبارت دیگر کتاب صوتی آثار استاد شهید مرتضی مطهری در دستور کار مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی بنیاد شهید مطهری قرار گرفته است.
تاکنون کار تولید ۱۲ اثر (۵ کتاب از دوره مقدمهای بر جهانبینی اسلامی و دو جلد کتاب داستان راستان، جاذبه و دافعه علی (ع)، قیام و انقلاب مهدی (ع)، مسئله حجاب، اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب و هدف زندگی) به پایان رسیده
کتاب های صوتی استاد شهید مرتضی مطهری
تهیه کننده: بنیاد علمی و فرهنگی استاد شهید مرتضی مطهری
3.کتاب صوتی قیام و انقلاب مهدی(عج)
5.کتاب صوتی زندگی جاوید یا حیات اخروی
7.کتاب صوتی جاذبه و دافعه علی (ع)
8.کتاب صوتی داستان راستان - جلد دوم
9.کتاب صوتی داستان راستان - جلد اول
12.کتاب صوتی اخلاق جنسی در اسلام و غرب
تهیه کننده: بنیاد علمی و فرهنگی استاد شهید مرتضی مطهری
استاد شهید آیت الله مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان واقع در ۷۵ کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید.
در سن دوازده سالگی به حوزه علمیه مشهد عزیمت نموده و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی اشتغال می ورزد. در سال ۱۳۱۶ علیرغم مبارزه شدید رضاخان با روحانیت و علیرغم مخالفت دوستان و نزدیکان، برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزه علمیه قم می شود .
در دوره اقامت پانزده ساله خود در قم از محضر مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (در فقه و اصول) و حضرت امام خمینی ( به مدت ۱۲ سال در فلسفه ملاصدرا و عرفان و اخلاق و اصول) و مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبائی (در فلسفه : الهیات شفای بوعلی و دروس دیگر) بهره می گیرد. مولف شهید مدتی نیز از محضر مرحوم آیت الله حاج میرزا علی آقا شیرازی در اخلاق و عرفان بهره های معنوی فراوان برده است. از اساتید دیگر استاد مطهری می توان از مرحوم آیت الله سید محمد حجت ( در اصول) و مرحوم آیت الله سید محمد محقق داماد (در فقه) نام برد.
به طور کلی استاد شهید که به یک نهضت اسلامی معتقد بود نه به هر نهضتی، برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاشهای ایدئولوژیک بسیاری نمود و با اقدام به تأسیس حسینیه ارشاد نمود و با کجرویها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد. در سال ۱۳۴۶ به کمک چند تن از دوستان اقدام به تأسیس حسینیه ارشاد نمود به طوری که می توان او را بنیانگذار آن موسسه دانست.